آبادان گرم‌ترین شهر جهان شد آتش به جان طبیعت حفاظت شده ایلام افتاد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) شهادت ۳ هم‌وطن در حادثه تیراندازی در خمین (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکورهای تجربی، هنر و زبان‌های خارجی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات واکنش آموزش‌وپرورش به شایعه افشای سوالات آزمون تیزهوشان و نمونه‌ دولتی پرونده کنکورهای دو نوبته بسته شد پایان سرخک و سرخجه در ایران؛ تأیید رسمی تا سال ۲۰۲۳ کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد ۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آشنایی با هنر «دکوپاژ» و تبدیل وسایل بازیافتی به وسایلی شیک و گران قیمت

  • کد خبر: ۳۴۸۲۱
  • ۲۸ تير ۱۳۹۹ - ۱۷:۳۸
آشنایی با هنر «دکوپاژ» و تبدیل وسایل بازیافتی به وسایلی شیک و گران قیمت
با کمی خلاقیت می توان از وسایل به دردنخور، وسایلی شیک و گران قیمت تهیه کرد که افزون بر استفاده شخصی خودمان، برای هدیه دادن به دوستان و آشنایان یا عرضه به بازار یک فرصت عالی باشند. نام این هنر خلاقانه دکوپاژ است.
امیر مقدم | به گزارش شهرآرانیوز؛ معمولا توی همه خانه‌ها انباری از لوازم قدیمی و کهنه پیدا می‌شود که نه قابلیت استفاده دارند و به دلیل ارزش معنوی‌ای که دارند، نه کسی دلش می‌آید آن‌ها را دور بریزد. حالا به این حجم از لوازم، وسایل خراب و ازکارافتاده و ضایعاتی را هم اضافه کنید تا ببینید روزانه با چه انبوهی از وسایل بازیافتی روبه رو هستیم که در بیشتر مواقع چاره‌ای جز سپردن آن‌ها به بازیافت نداریم. این‌ها را گفتیم برای اینکه بگوییم می‌توان با کمی خلاقیت از همین وسایل به دردنخور، وسایلی شیک و گران قیمت تهیه کرد که افزون بر استفاده شخصی خودمان، برای هدیه دادن به دوستان و آشنایان یا عرضه به بازار یک فرصت عالی باشند. نام این هنر خلاقانه دکوپاژ است.
زهرا غزنوی، از فعالان این عرصه، در ادامه توضیحاتی به ما می‌دهد که یقین داریم مطالعه آن می‌تواند مشوق خوبی برای شما در این زمینه باشد، به ویژه وقتی خروجی کار و تفاوت قیمت‌های آن با بازار را ببینید.
 


دکوپاژ با وسایلمان چه کار می‌کند؟

دکوپاژ هنری است که با کمک آن می‌توان وسایل کهنه و قدیمی خانه یا وسایل دورریختنی مانند قوطی رب و شیشه مربا را بازیابی و به وسایلی کاربردی و زیبا تبدیل کرد یا روی ظروف و اشیای مختلف طرح‌های شگفت انگیزی آفرید. مجلات قدیمی، کاغذ‌ها و روزنامه‌های باطله و پارچه‌های اضافی و زائد، همگی، می‌توانند برای دکوپاژ روی وسایل کهنه‌ای دیگر نظیر صندلی یا میز قدیمی منزلتان، کمد و دراور‌های قدیمی و ازمدافتاده، شیشه‌های شیر یا آب لیمو، قوطی چای و ... استفاده شوند. حتی می‌توان به چوب رختی ها، مگنت‎ها و شمع‌ها نیز با دکوپاژ رنگ و رویی تازه بخشید.
 


هنر دکوپاژ به چه وسایلی نیاز دارد؟

وسایل موردنیاز برای این کار بسیار ساده است و اجرای آن جز دقت بالا، فقط به قدری خلاقیت نیاز دارد. برای طرح روی وسایل هم می‌توانید از دستمال‌های کاغذی طرح دار، عکس‌های نشریات و مجلات یا طرح‌های آماده در بازار استفاده کنید.

کیمیاگری با لوازم قدیمی و کهنه
 

ارزش افزوده این هنر چقدر است؟

کافی است به تفاوت قیمت‌های زیر نگاهی بیندازید تا ارزش افزوده کارتان را درک کنید و متوجه شوید آنچه به اسم لوازم لوکس و کادویی در بازار به آن‌ها پول‌ می‌دهید، در واقع همین لوازم به دردنخور اطراف خودتان هستند. فقط کمی خلاقیت خرجشان شده است و رنگ و لعابی به آن‌ها داده اند.
 

کیمیاگری با لوازم قدیمی و کهنه
 

دکوپاژ را چطور باید پیاده کرد؟

کار دکوپاژ روی بیشتر وسایل مشابه یکدیگر است. فرض کنید سینی‌ای کهنه و قدیمی در خانه دارید که می‌خواهید با استفاده از این هنر، آن را نونوار کنید. برای این منظور، باید سینی مدنظر را بشویید و گرد و غبار آن را خوب بگیرد. سپس آن را خشک کنید و با کمک یک سنباده نرم، تمام برجستگی‌ها و رنگ پریدگی هایش را بسایید تا یکدست و یکنواخت شود.

به کمک قلم مو و فرچه آن را یکی دو دست کامل رنگ آکرولیک بزنید. رنگ که خشک شد، طرح مدنظر را برای نمونه از دستمال کاغذی‌های گلدار ببرید و روی سینی بگذارید. حالا با کمک یک فرچه تمیز، چسب چوبی را که با آب رقیق کرده اید روی طرح بزنید. صبر کنید چسب چوب خشک شود. دوباره و سه باره این کار را تکرار کنید. مراقب باشید طرح چروک برندارد.
 
بعد که کارتان تمام شد، با کمک یک قلم موی تمیز دیگر، مایع کریستال سرونیک را روی تمام سطح سینی بپوشانید تا ظرف پس از خشک شدن، قابلیت شست وشو پیدا کند. به همین سادگی، شما صاحب یک سینی زیبا و لوکس می‌شوید.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->